mandag den 16. maj 2011

5 ugers oprør

Anna er født 2 uger før termin, og da man åbenbart regner tigerspringene ud fra terminsdatoen kan vi hermed byde velkommen til:

5 ugers oprøret!

Som hos os i bund og grund handler om at skrige sig til sin ret, hvis ønsket om mad (eller hvis hun en sjælden gang skulle have et andet ønske) ikke er indfriet inden for rundt regnet cirka sekunder. Derudover spises der også oftere(!) og der soves kun undtagelsesvis.

Held og lykke mormor;) Vi glæder os til dit besøg idag:)


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Puha da... stakkels dig (og mormor). Håber hun snart lige kommer over det!!

  KH

  SvarSlet
 2. Åhh nej Tine! Er hun stadig forkølet den bette tiger?
  Kom til at nævne jer og din amme-i-slynge-teknik for min sundhedspl. Hun syntes virkelig det var synd for dig at hun ville sutte hele tiden og kom straks med råd. Hun mente du skulle snige sutten ind efter et stykke tids ammen, så hun kunne vænne sig mere til den i stedet for dig, så nu er hendes råd hermed videregivet. Håber snart det blir' bedre. Hyg jer med mormor.

  SvarSlet
 3. he he, ja 5 ugers tigerspring, den har vi også lige været igennem. Kan ikke rigtig beskrive det bedre end dig. Her kom farmor og farfar da også på besøg den weekend.
  Her er de blevet bedre igen;-)
  Kh Line og Anker (7 uger i morgen, så nu venter vi bare på 8 ugers tigerspringet!)

  SvarSlet
 4. Mormødre kan udrette mirakler. Det har Agnes' mormor lige bevist i dag - hun har sovet og ikke spist non-stop!

  Har selv en bog om tigerspring, som jeg fik af en god veninde da Ingrid blev født og den var virkelig guld værd ift at opdage de små forandringer, nyerhvervede kundskaber og forklare utrøsteligheden. :)

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)