søndag den 19. juni 2011

Weekend

I fredags havde Annas far fødselsdag, som vi fejrede med besøg af hans familie fra Sjælland. Anna blev stoppet i bæreselen og så tog vi (muligvis som de sidste i Århus) ned og så udstillingen sculptures by the sea og gik tur i Mindeparken. Billeder blev der ikke taget, for hele weekenden har vi spankuleret rundt med ret så utilfreds 3-månederling, som absolut kun vil hænge hen over min skulder, eller til nøds, som nu, hoppende op og ned i slyngevuggen, som vi (Gud ske lov!) har lånt af Carla. På tirsdag skal vi afsted og være skræmmeeksempel for alle smårollingerne i vores nye mødregruppe, som garanteret allesammen sover pænt i deres barnevogne og ikke kun vil spise gående eller liggende i dobbeltsengen...

Ej, tror måske det stakkels barn er ved at få tænder, for hun savler som en skt Bernards hund, har næsten gumlet hænderne af og, ja, er super hysterisk. Stakkel!

/Tine

8 kommentarer:

 1. Lille Anna får da vidst holdt sine forældre beskæftiget;) slynger, bæreseler etc er virkelig opfindelser man skal værdsætte:)
  Jeg messer tit mit mantra: det er bare en fase;)

  Kh

  SvarSlet
 2. Ihh altså æv... Sikker på det bliver bedre snart :)
  Det krydser jeg tihvertifald fingre for!

  Kh

  SvarSlet
 3. Mille: Ja det skal jeg lige love for! Jeg gik til sådan noget selvbetalt fødselsforberedelse, og der var det mantra også det jeg bed allermest mærke i! Synes bare det er lidt svært at holde fast i;)

  Anne: ja, det er sgisme hårdt! Håber også snart hun falder lidt til ro:)

  SvarSlet
 4. Det er selvfølgelig svært, at forestille sig, når man står midt i det:/ Som Anne skriver, så bliver det snart bedre...

  Kh

  Ps. Tillykke med manden i fredags;)

  SvarSlet
 5. Olivia er også i "jeg sutter lige de her hænder rene - fasen"..de kommer så langt ind at hun kvæbbes helt ved det..så lad da vær' :-) Nej, jeg tror måske også det kan være tænder, men alting er selvfølgelig tændernes eller mavens skyld! :-)

  SvarSlet
 6. Nu har Anna og jeg været ude at investere i nye sutter (halleluja for en tur!), og vi håber de kan skabe mirakler;)

  SvarSlet
 7. Har lige mailet dig.:-)

  Har også et anti-sutte barn, suk. De tøser er lidt håbløse...

  SvarSlet
 8. Ih ja, men jeg tror nu også jeg har fået ophøjet den sut til at kunne være svaret på alle problemer;) Har svaret på din mail:)

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)