tirsdag den 19. juli 2011

Kære århusianere kan I mon hjælpe mig?

Invitationerne er klar, datoen er næsten fastsat, men hvor i al verden holder vi barnedåb i Århus? Jeg har søgt i flere måneder, men kan simpelthen ikke finde lokale, forsamlingshus eller noget der ligner. Kender du et sted?

/Tine

4 kommentarer:

 1. Hmmm nu ved jeg jo ikke lige hvornår på dagen det er og sådan eller hvad jeres budget er, men de her laver noget helt fantastisk mad (hvis I så skal have det med?). Måske værd at tjekke ud :)

  http://www.kocherier.dk/

  SvarSlet
 2. Skal det være i Århus C, eller gerne uden for byen? Hvilket prisleje er vi i? hvor fint? med mad? osv osv? - mangler lidt info for at kunne hjælpe :)

  SvarSlet
 3. Hej Anne, det lyder godt nok lækkert! I første omgang vil vi vist bare gerne leje et lokale eller noget, for gæsterne kommer allesammen langvejs fra, så det kunne være lidt rart selv at kunne styre hvor længe festen varer.

  Christina, det skal bare være et lokale el. lign. i Århus eller omegn. Det behøver ikke være noget fint, men det skal selvfølgelig være i orden:)

  SvarSlet
 4. Hvis I er villige til at køre til Hammel, er Pøt Mølle fantastisk! Vi holdt barnedåb derude i april og fik brunch. Det var super lækkert!

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)