tirsdag den 27. september 2011

I've noticed you!


Jeg er rigtig glad for at have fået den her fine award af Anne, som længe har været rigtig sød til at følge med og komme med søde kommentarer her på bloggen. Anne skriver, at hun glæder sig til der kommer noget kreativt på bloggen.

Det gør jeg også selv, men jeg må indrømme, at det der fylder her på bloggen for tiden er det samme som fylder på alle andre fronter. Sødeste Anna. Dog er jeg altså igang med strikkepindene lige så snart hun dratter omkuld om aftenene, og lige om snart er jeg sikkert færdig med en fin søpigetrøje. Det er skønt med lidt voksentid om aftenen!

Med den her award følger der ingen regler, men jeg har lyst til at sende den videre til Majken, som er SÅ sej selvom hun kæmper med søvnunderskud, der heldigvis er forårsaget af en skøn og dejlig pige, som jeg er sikker på, snart har tænkt sig at tage en skraber. Indtil da så får du den her award, og jeg håber du ved, at jeg hepper på Olivias søvnbehov snart skal dukke op! Derudover har jeg lyst til at sende den videre til Mejse, som jeg først for nyligt har opdaget, men som jeg synes har en skøn skøn blog og en skøn skøn skøn søn. Det er bare så hyggeligt at følge med hos dig.

Det var vist det. Tak fordi du lagde mærke til mig Anne. Måske vi ses en dag? Det kunne i hvert fald være hyggeligt?

3 kommentarer:

 1. Tusind tak for det, Tine! Og for de søde ord ikke mindst :) Dejligt at du nyder at følge med, og hvor er hun dog dejlig din lille Anna :)

  SvarSlet
 2. Tak søde Tine :-) Det varmede!

  SvarSlet
 3. Selv tak. Ganske forståeligt at det er smuksakken som fylder, og ihh hvor jeg også nyder indlæggene om hende!!
  Og ja, det tror jeg faktisk kunne være rigtig hyggeligt, så håber det sker en dag :)

  Kh og rigtig god weekend

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)