søndag den 18. december 2011

Det står lidt sløvt til med indlæggene her på bloggen, men ja, tiden flyver. I skal dog ikke snydes for et lille smugkig af de herligheder vi fik trillet hos min kusine idag. Jeg nævner i flæng: mandler med hvid choko og henholdvis hindbærpulver, lakridspulver og kakao, karameller, hjemmelavet marcipan med mørk choko, mozartkugler med hjemmelavet pistaciemasse, lakridskugler med hvid chokolade og en hel masse anden dejlig konfekt. Mums der er nogle der får lov at smovse de næste dage!


Igår var vi på tur til Moesgaard og det var altså bare rigtig hyggeligt at gå tur derude i skoven i det dejlige vejr.
Og så har Anna haft besøg af sundhedsplejersken, der (bl.a) anbefalede nedtrapning af amning, meeen, jeg tror nu lige vi venter med at gøre det helt vilde ved det, til julen er veloverstået;) Til den tid skal Anna, efter anbefaling fra selvsamme dame også til at lære at falde i søvn selv i sin egen seng, og det er jeg godt nok spændt på. Selv sundhedsplejersken siger det bliver hårdt. Nå ja, og vægten har sneget sig op på 11,6 kg og længden på 73 cm. Jeg tror faktisk nok hun skal klare vinteren, min sødeste pige.


 

2 kommentarer:

  1. munms det ser godt ud!
    Vi har taget turen med godnat og sov godt, jeg begyndte til fitness der, jeg kunne slet ikke holde det ud.
    Næste skridt er ind på eget værelse, åh hvor bliver de store hurtigt!

    SvarSlet
  2. Det gør de! Åh, jeg tror heller godnat og sov godt er noget for mig. Ved faktisk ikke helt hvordan vi gør det endnu;)

    SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)