mandag den 30. maj 2011

Surprise fødselsdagsvisit

Torsdag tog Anna og jeg toget til Aalborg for at overraske mormor på hendes fødselsdag. (Værs'go' Anne, du har selv bedt om det;))




Anna blev udstyret med flag af kusine Carla



Fik dejlige lure i haven (korte, men dejlige;))





Trænede på stuegulvet




Mormor bagte kage (på opfordring fra MIG inspireret af Mille)









Jeg spiste kage!



Anna snakkede og hyggede med søde mormor:)





Igår kom vi hjem, og idag har vi haft besøg af sundhedsplejersken, som var godt tilfreds med Anna, som nu, i en alder af 9 uger og 4 dage vejer: 6,1 kg og måler 60 cm! (Hvilket så skulle betyde, hun har taget et kilo på, siden vi var ved lægen forrige torsdag... Hmm... Kan nogen mon have vejet forkert?)


Fik jeg nævnt at jeg praktisk talt ikke længere kan løfte hende i liften? Ved dog ikke hvem det siger mest om...

onsdag den 25. maj 2011

Mine damer og herrer

Må jeg præsentere:

Et styks barn, som er puttet og sover i soveværelset.

En mor og en far, der spiser jordbærkagerester fra farmor og oldes besøg, drikker kaffe og kigger på køkken og hvidevarer i stuen.

HURRA


Tine

mandag den 23. maj 2011

Krydderi på tilværelsen




En 'blomst' fra min mor, som står og pynter på vores altan, som jeg altså snart VIL have gjort sommerklar! Basta!

søndag den 22. maj 2011

Vil forresten gerne sige tak...

I en tid, hvor vi praktisk talt lever i sofaen og det mest spændende jeg kan berette om, udover Anna, er DÅRLIG choko (ikke at det ikke er vigtigt) er jeg SÅ glad for min IPhone og blogland, som gør min tid i sofaen så meget mere spændende (undskyld A, det er skam hyggeligt at være sammen med dig, men det er altså også meget rart at have kontakt til andre voksne!) Suger til mig af alle jeres udskejelser, og vil derfor gerne af hjertet sige tak for I lader mig leve mit sociale liv gennem jer! Håber jeg snart kan give jer lidt igen:)

Vietnamesiske minder

Et bid af denne vanoffe raw chocolate og jeg var tilbage i Vietnam år 2005. Jeg havde ellers lykkeligt glemt den 'chokolade' vi fik købt os under en bådtur i Halong-bugten for nu 6 år siden, men med dette produkt lykkedes det altså at bringe mig tilbage. Dengang troede vi det var margerine med kakaopulver vi var blevet de heldige ejere af. Nu har jeg på fornemmeren at det har været kakaosmør med johannesbrødspulver, lucuma og vanilje. Yaks!



- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 16. maj 2011

5 ugers oprør

Anna er født 2 uger før termin, og da man åbenbart regner tigerspringene ud fra terminsdatoen kan vi hermed byde velkommen til:

5 ugers oprøret!

Som hos os i bund og grund handler om at skrige sig til sin ret, hvis ønsket om mad (eller hvis hun en sjælden gang skulle have et andet ønske) ikke er indfriet inden for rundt regnet cirka sekunder. Derudover spises der også oftere(!) og der soves kun undtagelsesvis.

Held og lykke mormor;) Vi glæder os til dit besøg idag:)


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 13. maj 2011

Fredagshygge

Idag er vi gået tidligt i seng. Anna med sin allerførste grumme forkølelse og jeg med Julia Lahmes 'Hvor lagde jeg babyen?' og nogle ret så læks (og sunde!) chokobær. Anna bobler allerede ved siden af mig og jeg har kun bogen tilbage, men hyggeligt det er det helt sikkert:)


- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 3. maj 2011

Er der nogen der har styr på køkkenmoden?

For vi skal nemlig SNART have nyt! Hip hurra og fanfare :-D


- Posted using BlogPress from my iPhone