mandag den 19. marts 2012

Hulu Bulu!

Åh, jeg savner min blog, men helt ærligt, hvor finder man tiden og overskuddet til den i en "travl" hverdag? Vi bruger al vores tid og energi på bare at være, og få vores hverdag til at hænge sammen, nu hvor både Anna og jeg er startet i vuggestue. Idag er jeg dog hjemme med en grum forkølelse, mens Anna (forhåbentlig) hygger i vuggeren, så nu er der god tid til at sidde lidt med computeren:)

Og tænk, der er gået en hel måned siden mit sidste indlæg. Ikke godt. Siden dengang er jeg som sagt startet på arbejde, og det kræver liiige en smule tilvænning at være omgivet af små søde tumlinger i døgndrift og finde sin plads blandt kollegaerne igen. Ja, selv det at sidde ned og holde sin pause kræver øvelse. Heldigvis har jeg to (meget) tidlige dage hver uge, så på den måde er opstarten måske ikke helt så hård som den kunne have været, meeeen stadig, ik?

Anna derimod, hun klarer sin start over al forventning; græder nærmest ikke når hun bliver afleveret, lægger sig fint til at sove (?!?), bruger sut (??!!??) og spiser løs af al den dejlige mad. Hun er virkelig blevet en stor pige. Især når når vi ser hende sammen med sin lille lækre yngstekusine, kan vi se, at der ikke er megen baby tilbage i hende. På lørdag bliver hun 1 år (!!!), og det skal fejres med besøg fra nord og fra øst, med boller og lagkage, med livretter, gaver, sang og hele molevitten. Mit hovede planlægger i døgndrift. Det bliver en fest og jeg glæder mig!

6 kommentarer:

 1. Kæreste Tine, dine indlæg er savnede, men kan godt forstå det med tiden. Sådan er det vist for rigtig, rigtig mange, og hos mig er det jo i eksamensperioderne at bloggen virkelig står stille.
  Så stress du ikke over det, håber du får mere overskud når det hele måske er blevet mere rutine og hverdag.

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih ja, overskud, kom snart tilbage! Jeg synes nu lige præcis du altid oser af overskud, eksamen eller ej, og det er sejt:)

   Slet
 2. Åha, du får mig til at tænke på at min barsel ikke varer forevigt...shit... jeg kender ikke svaret på dit spørgsmål om hvordan man får tid, jeg aner det ikke.

  Men hvor lyder det skønt at Anna trives sådan, og ja, det er imponerende så pænt de kan opføre sig, når de kommer i pasning ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør den desværre ikke, og lige pludselig flyver tiden, så nyd det:)!

   Du har ret, det er skønt Anna trives, og i virkeligheden også det allervigtigste:)

   Slet
 3. Ja, sikke en fest vi skal have :) store tøser....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vildt hva'? Synes snart de to må have en legeaftale igen:)

   Slet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)