søndag den 2. maj 2010

Ugler i trykkeriet

For 1½ år siden malede jeg et uglemaleri til Carla i dåbsgave. Det tog laaaang tid at male det med alle de forpulede små felter, men hvad gør man ikke for at forsvare sin supermoster-titel;)

Et stykke tid efter satte jeg motivet op i InDesign til en plakat, men jeg har aldrig fået taget mig sammen til at få den trykt. Den anden dag gav Jeanette mig så et indirekte spark, da hun havde spottet billedet på min søsters blog, og derefter skrev til mig og spurgte om jeg lavede flere lignende billeder og hvad de i så fald ville koste. Jeg tror ikke umiddelbart jeg laver flere billeder med tern, for det er virkelig tidskrævende og ville enten blive alt for dyrt at købe eller slet ikke kunne betale sig for mig... Men, imorgen vil jeg ned og have lavet et prøvetryk af plakaten, og hvis den bliver fin, tror jeg den ryger afsted som en give-away:) Hvis ikke kommer den op at hænge i fællesstuen;)

Den meget lavtopløselige skævskårne plakat;) Mon ikke den trods alt kan give et indtryk...

8 kommentarer:

 1. Hvor er det en fin plakat. Den vil jeg gerne vinde, hvis du laver en give away.
  God dag til dig super moster.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Flot plakat. Det bliver spændende med et prøvetryk - og måske andre projekter der skal trykkes..
  -Christina

  SvarSlet
 3. Godt, Tine!!...den fortjener et tryk eller 2. Du kan da vist godt regne med nogle bestillinger :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kom selvfølgelig ikke ned med den idag, for jeg havde liiige glemt at jeg skulle arbejde helt til 19 idag, og der havde de altså lukket. Men ja, det er spændende. Man kan jo aldrig helt regne med farverne på skærmen, så der er sikkert en masse der skal laves om.

  SvarSlet
 5. Jeg er ihvertfald også med hvis der bliver en give away, og vil meget gerne købe en plakat, hvis du får lavet et par stykker.

  SvarSlet
 6. Hej Jeanette,
  Jeg har fundet ud af, at det er hundedyrt at få trykt sådan en plakat (omkring 500 for bare 1 enkelt), så jeg har sat projektet lidt på standby igen, da jeg synes det er for dyrt i forhold til jeg ikke ved hvordan farverne fungerer på print endnu...

  SvarSlet
 7. Wauw, jeg er vil uden tvivl købe en hvis du får sat dem i trykken. Tak fordi du vil lege med i min give away jeg vil helt sikkerk også lege med hvis der bliver en give away her hos dig
  kh Laura

  SvarSlet
 8. Hej Laura,
  Dejligt du kan li' plakaten. Jeg undersøger stadig om der er et sted jeg kan få den trykt til nogle fornuftige penge, for det kunne altså være lidt sjovt at se den live:) Uh, jeg er så spændt på din give-away!
  Kh Tine

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)