onsdag den 28. april 2010

Store hvededag

Åh, jeg får en kende stress ved tanken om netop den dag, for jeg har nemlig haft studiejob i Sallings bagerafdeling. Ja, den sætning siger vist alt, men for dem der ikke helt kan sætte sig ind i situationen, så forestil jer stormagasins larm, kø, gamle mennesker, nummersystem og afdelingens største omsætningsdag... Det var ik' for sjov, siger jeg jer.

Nå, men altså, i år har jeg, men inspiration fra Karen Klarbæks opskrift forsøgt at vende mit hvede-stress ved selv at bage en pladefuld, som det er meningen skal bringe hvede-glæde hos mine kollegaer imorgen. Bare for hyggens skyld. Og lidt fordi det ikke er sikkert jeg selv kan spise alle 30...

Her i eftermiddags havde jeg lige 10 minutter inden jeg skulle mødes med min veninde til en kop, og de kom til at koste mig 600 kroner i h&m... Til gengæld er jeg nu lykkelig ejer af: indesko til vuggeren, er en smule træt af at de andre griner af mig, når jeg kommer i mine ugg-støvler, som jeg ikke selv mener er spor for varme;), midlertidige laksefarvede forårssko, Jeg ønsker mig et par sandfarvede ash trainers, men de er åbenbart utroligt udsolgte... Æv! Ny bikini, som dog skal byttes. Synes ikke den sidder som en drøm og 2 blomstrede lagkage sommerkjoler, som jeg er sikker på jeg kommer til at elske når det bliver lidt bedre vejr! Nå ja, og så lige lidt nye strømper;)

Kommer til at tænke på om det mon er sådan par fra Luksusfælden har brugt de 1,4 mio de skylder væk? TÆNK at have brugt 1,4 MILLIONER på INGENTING! Eller selvfølgelig ik' ingenting. De har da fået for 24.000 kroner fastfood om året.... Halleluja!Mine nybagte hveder - de smager ret mums :) Tak Karen!

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Du er da bare en super sød kollega.. Morten har inviteret hvedegæster fredag i stedet for i morgen aften..det går jo slet ikke!..men så kan jeg da bruge fredagen på at bage de dersens hjemme-hveder. Håber snart jeg kan få lidt luft til at komme en tur ned til dig!

  SvarSlet
 3. Kære Tine.
  Jeg har kigget nogle gange på din søsters og dine meget fine blogs (er i slutfasen af phd-projekt og blogsnuseri er blandt yndlingsoverspringshandlingerne ;oD )
  Jeg faldt lige over dig og din kusines strikkeklub ;o) Vi har en ret velfungerende strikkeklub med 4-5 medlemmer i Århus N, og vi kunne godt bruge nogle flere. Hvis du og din kusine kunne tænke jer at indgå i et større "strikkefællesskab", kunne jeg høre om ikke det skulle være muligt? Jeg har ikke selv en blog, men vores strikkeklub er igang med at oprette en strikkeblog. Vi er en blandet gruppe af mere og mindre erfarne. Hvis du og din kusine er interesserede, kan i så ikke skrive en mail? signese@psy.au.dk
  kh signe

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)