onsdag den 18. august 2010

ÆV!

For et stykke tid siden fik jeg endelig taget mig sammen til at få sendt min ugle-plakat til tryk, og jeg fik en fin én tilbage, som Anne vandt i en give-away.

Derefter åbnede jeg op for salget af plakaten og sendte en bestilling afsted på en håndfuld mere. Plakaterne kom desværre tilbage i nogle helt forkerte farver. Det gule og orange var brunligt, og var bare på ingen måde lige så fint som den første de havde trykt. ÆV! Så lovede de mig at sende nogle nye, som bare heller ikke var gode nok. ÆV ÆV! Nu har de ikke svaret tilbage på min sidste klage, og jeg har fået nok! Dumme trykker! Mest af alt på grund af dårlig samvittighed over for de mennesker der går og venter på at få en plakat som ikke er brun, har jeg nu sendt plakaten afsted til tryk et nyt sted, og håber virkelig inderligt at de laver dem ordentligt, så jeg kan være bekendt at sende dem videre ud i landet! Ellers bliver jeg SÅ ked af det :(

4 kommentarer:

 1. Hvor får du så dem trykt henne? (Gad jo også godt at vide hvilket trykkeri der er så sløset, men kan godt forstå hvis ikke du vil hænge dem ud her) Jeg mangler lidt inspiration til nye trykkerier! :D Vil du dele? :))

  SvarSlet
 2. Uhhh. Det er lige til at blive gal over sådan noget...og når den første nu var så fin. Håber det nye sted laver fine sager.
  Held og lykke med det.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Føj. Det kan da ikke være rigtigt. Især ikke når du har fået dem lavet korrekt første gang.
  Håber godt nok ikke at du har betalt en rød reje for noget af det.
  Arbejder selv på trykkeri (mediegrafiker), så ved hvor svært det kan være at ramme farven hver gang. Men så meget forskel som du beskriver burde der da ikke være.

  Men nu hvor vi er ved at anbefale trykkerier. Kan jeg da godt anbefale min arbejdsplads – Basis-Tryk (www.basistryk.dk).

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)