onsdag den 19. januar 2011

Et sæt sengetøj og en barnevogn

Jeg har lige 10 flyttekasser jeg skal have tømt, et soveværelse der skal flyttes, males og indrettes og et babyværelse der skal males, købes møbler til og indrettes inden baby kommer. Med kun 11 uger til forventet ankomst begynder jeg altså at få en smule stress.

Vi har bestilt barnevogn, købt, fået og lånt en hel masse tøj, valgt et puslebord og en seng og det er det. Nå ja, og så har jeg set ét sæt sengetøj, jeg gerne vil have til hende (og mig selv), nemlig det her fra RosenbergCph.
Puslepuder og sengerande er jeg kørt fuldstændig død i. Jeg synes der er rigtig mange fine, men de er bare allesammen så spraglede, at jeg er bange for det kommer til at se SÅ rodet ud, og jeg synes heller ikke jeg kun vil have 1 mærke på det værelse. Stress og jag og forvirring!

9 kommentarer:

 1. Pjat, jeg kan da ikke forstå du har fået lidt sved på panden! I når med garanti det hele. :o) Jeg har heller aldrig forstået hvorfor der er SÅ mange bamser og baby-lyserødt på alt, men det kan man jo heldigvis gå en lang bue udenom...

  Det er altså også markant nemmere anden gang netop fordi vi har det hele. Eller det vil sige, at vi skal have en ny barnevogn og vi har slet ikke kigget på det endnu. Så vi skal vist ud af starthullerne selv... ;o)

  SvarSlet
 2. Hvilken barnevogn har I i øvrigt valgt? :o)

  SvarSlet
 3. Hej Tine
  Det er altså ikke for at lyde enormt erfaren (og gammel) men da Alberte kom havde vi en barnevogn, en voksipose, nogle bleer og enormt meget sandfarvet tøj(fra dem der ikke kunne vente til barnet og dermed kønnet blev afsløret) Jeg tror faktisk ikke vi havde meget andet , jo en tremmeseng som hun aldrig har brugt :) og noget skønt skønt gammelt sengetøj. Egentlig havde vi heller ikke noget køkken :) men ved du hvad? det hele kom med tiden, også køkkenet:) jeg tror det tog Thomas en formiddag at finde alt hvad en lille baby akut har brug for og det var incl en fin kinesisk termokande til varmt vand, som stod hvor vi skiftede hende (uden en rigtig puslepude) på badeværelset. Det er ikke for at lyde bedrevidende, men bare for at sige tag det roligt, du skal nok nå det. Og ja de fleste sengerande er grimme! Og hvor bliver det dejligt med en ny lille bebs :)
  Kram heidi

  SvarSlet
 4. Hej Tine,

  Jeg er slet slet heller ikke til lyserød og bamser m.m. så jeg vil bare sige at vi fandt en helt hvid sengerand ( kunne også fås i mange andre ensfarvede farver..hi ), det synes jeg fingerede bedst når nu jeg gerne vil have knald på sengetøjet i stedet!
  du kan se dem her :

  http://www.tojbamsen.dk/group.asp?group=190

  Men altså jeg kender alt til redebyggger-genet og ville også gerne have ALT på plads inden Sofie kom, men altså vi havde byggerod overalt og intet børneværelse da hun blev født!! Og det gik alt sammen alligevel :)
  Bare nyd din graviditet og forkæl dig selv og lad alle projekterne komme i anden række - det er mit råd til dig :)

  KH Vibeke

  SvarSlet
 5. Puha, kender rigtig meget følelsen. Her er der nu ca. 9 1/2 uge til termin! Og vi mangler også rigtig meget.
  Jeg skal dog lige have forsvaret min BA i næste uge.
  Jeg er dog nået frem til at vi bare skal have det basale klar. Han skal jo nok sove inde ved os i starten og det bliver i liften. Så har vi ikke købt seng og lavet børneværelse endnu når han kommer, ja så går det nok.
  Det lettede rigtig meget for både mig og manden da vi nåede den erkendelse.
  Så nu tager vi det stille og roligt.
  Og det er virkelig stort for sådan en kontrol freak som mig. Men jeg tænker at det er en rigtig god øvelse inden jeg skal være mor. For der kommer helt sikkert til at ske en masse som jeg slet ikke har kontrol over.

  SvarSlet
 6. Syntes at du har fortjent en Stylish Blogger Award.
  Håber du er frisk på at lege med.
  se her:
  http://linsensprojekter.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award.html

  SvarSlet
 7. Hej Tine,
  Har faktisk også tagget dig. Du kan se den hos mig. Bare fordi du har en skøn blog og virker som en aldeles skøn... øhmm pige? (altså kan man bruge det ord endnu) ;)

  KH

  SvarSlet
 8. Hej Tine..Så er der barsel til mig, og ak..jeg har virkelig også stress, men har heldigvis allieret mig med mor og svigermor (hvis man er til den slags :-)) Jeg fandt altså en rigtig skøn ammepude hos Camilla & Frank (Økoshoppen), lilla med vævede pingviner - diskret og flot! Den er fra Pokka, men de laver ikke serien mere. Cam. & Frank har dog lidt tilbage på lager!
  Har også været på kig efter sengerand og tror jeg hopper på en fra Smallstuff - enten lilla/hvid med stjerner eller brun/hvid. Kan lige smide nogle billeder ind :-)
  Og sengetøjet der fra Rosenberg Cph. Yes, det er nemlig fint!!

  SvarSlet
 9. Small Stuff laver virkelig fine sengerande. Uden de er for spravlede, eller du kan i hvert fald vælge side, så det er jo op til dig selv..

  Dejlig blog du har her, glæder mig til at følge dig i din kreativitet de næste uger inden lille baby ankommer :-)

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)