onsdag den 2. februar 2011

1 uge tilbage...

...og ihhh, hvor jeg glæder mig! Det er nemlig efterhånden ret hårdt med alle de bøj, løft og moslerier, der følger med arbejdet i en vugger, men nu er der altså kun 5 arbejdsdage tilbage. Hurra! (Er dog ret sikker på, jeg savner dem efter 1 uge eller 2, men så bor de heldigvis så tæt på, at jeg lige kan vralte op på besøg;))

Jeg er, tro det eller ej, så småt begyndt at få købt lidt sager til det lille myr, men det holder stadig en smule hårdt. Fx har jeg på sidste indkøbstur fået købt skum til en sengerand i Skumhuset, men kunne på ingen måde tage stilling til hvilket stof den skulle beklædes med, så den blev alt jeg kom hjem med den dag. Om aftenen tog jeg mig dog sammen, klikkede ind på filabel og bestilte noget sengetøj og en ammepude, som blev en hvid én med fossflakes (der skulle være så skønne), så den skal der muligvis en gang med tiden også skal syes et betræk (og vælges stof!) til...

Imorgen er jeg så heldig, at jeg efter arbejde skal hjem til et par super søde forældre og kigge på babysager, der ikke længere er i brug hos dem, og de derfor har været så helt fantastiske at tilbyde mig at overtage. Jeg kan slet ikke komme mig over hvor sødt det er af dem altså:)

5 kommentarer:

 1. Altså, hvor er det bare spændende for dig Tine. Og sikke mange ting der skal ordnes med sådan en lille ny på vej, men så er det måske meget godt med lidt barselstid inden hun ankommer.
  Vis endelig frem, slubrer det i mig ;)
  (må lige leve gennem andre på det punkt endnu)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle søde forældre der sådan tilbyder arveting. Det er virkelig fedt, for der er mange ting at investere i til første barn.

  Vildt, at du ikke har flere arbejdsdage tilbage. Min barsel starter først ved udgangen af februar. Det bliver dejligt at kunne hygge og forberede sig i ro og mag. :o)

  SvarSlet
 3. Anne - Du slubrer bare;) Ja, der er altså mange ting man skal have fat i, men de kloge siger at der altså også er meget man kan leve uden det første stykke tid, meeen, man vil jo gerne være forberedt:)

  Maiken - Ja, de er virkeligt søde:) Det er så dejligt at de har lyst til at lade mig arve:) Og ja, der skal jo være nogle fordele ved at være offentligt ansat;)

  SvarSlet
 4. Kunsten er virkelig også at vurdere hvad der er nødvendigt, for på diverse lister, forums og hjemmesider er der altid listet en hel masse ekstra ting op, som man enten ikke får brug for eller sagtens kan købe når behovet opstår. :o)

  Nu er jeg ansat i staten, så her hedder det trods alt også 6 uger før, hvilket også er rigeligt... ;o)

  SvarSlet
 5. Det er bare så vildt de sidste dage inden man går fra. Synes at jeg mentalt havde været på barsel lidt inden det egentligt skete. Det er så skønt at gå og hygge sig med alle forventningerne og spændingen til det nye liv der snart kommer.
  kh Vibeke

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)