mandag den 21. februar 2011

Efter besøg på fødegangen

Ja, altså vi har været til rundvisning/informationsmøde ude på Skejby i eftermiddags, og efter en hel masse informationer som man måske allerede havde fundet andre steder står jeg nu tilbage med følgende spørgsmål:
 • Hvad skal jeg have med i min fødselsmadpakke?
 • Skal det mon blive mit barn, der kommer til verden på kæmpemæssig lilla glimmer fødepotte??

9 kommentarer:

 1. fødepotte!?!?! Det var så et helt nyt ord for mig. Er ikke helt sikker på at jeg kan lide det. Kan man det??

  SvarSlet
 2. Lilla glimmer? Det er da enhver kvindes højeste ønske, der er gået i opfyldelse!

  SvarSlet
 3. :-) Højst sandsynligt tænker du ikke det fjerneste på mad. Nok noget at drikke. Men pak lidt til manden. Han kan måske blive lidt sulten. Vi var inde natten over og trutten kom først i løbet af formiddagen, så min kæreste guffede min morgenmad, den var der ikke rigtig lyst til. Men pak noget til de efterfølgende dage...:-)

  SvarSlet
 4. Jeg havde først læst det som fødselsmappe og tænkte øhh. vandrejournal måske. Men fødselsmadpakke! det ved jeg altså ikke om vi bruger i Randers :) Vi bruger heldigvis heller ikke (så vidt jeg ved) potter ;) og slet ikke i lilla glimmer. Pyha godt jeg ikke er fra storbyen, jeg ville da ha været helt forkert på den, tænk at møde op uden madpakke og så i påklædning der ikke matcher lilla glimmer!

  SvarSlet
 5. Cola, chokolade og saltkiks!
  Lilla glimmer fødepotte???! Det havde de vist ikke på fødegangen i Kolding;)

  SvarSlet
 6. Pointen med den der fødselsmadpakke skulle være at man ikke har så meget lyst til at spise tørt toastbrød med tørt ost, og det derfor kan være rart at have lidt energi med i andre mere lækre former:)

  Fødepotten (også kaldet fødestol, men potte ER hvad det er) er altså også noget af et særsyn, men måske er det meget ret at sidde derpå og trykke? Kan bare ikke liiiige se det for mig;)

  SvarSlet
 7. Jeg fødte på en half-and-half af saltede peanuts og Skejbys tranebærsaft.
  Til gengæld diskede de op med kridhvidt franskbrød og Anthon Berg marcipanbrød da fødslen var overstået.

  SvarSlet
 8. Hehe, det lyder lyder som et dejligt miks;) Må have lavet mig en snack-pack. Problemet er bare hvor den kan gemmes af vejen indtil den dag. Har på fornemmeren jeg ender på fødegang med 7. udgaven.

  SvarSlet
 9. Fødepotten var super. Jeg fik dog ikke en lilla glimmerudgave :o( Meeeen lige der, var jeg ret ligeglad med farven...
  Lakridser fik jeg mega lyst til efter fødslen. Og så var bananer en god idé, for jeg blev SÅ sulten, når jeg skulle amme om natten de to dage vi var på Skejby.
  Held og lykke

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)