mandag den 21. marts 2011

Her pakkes tasker

For det er efterhånden ved at være tid til den lille dame i maven gerne må komme ud. Men jeg synes godt nok, det er lidt omstændigt med den taske. Tøj til 2-3 dages forbrug til et styks barn og et styks mor, som man ikke aner hvad kan passe. Puh! Hvis nogen skulle ligge inde med gode råd til hvad der skal i den taske udover vandrejournal, tøj og snacks, så modtages gode råd gerne:)

14 kommentarer:

 1. Kamara var det vigtigste for mig at huske til tasken.
  Til mig selv havde jeg bukser med elastik i taljen som legens.
  Til baby brugte jeg tøjet på hospitalet så havde kun et sæt med til hjemturen.
  Held og lykke med det hele. Glæder mig til at høre hvordan det hele er gået.
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 2. Ih, hvor spændende! Jeg havde et par behagelige kjoler med, hvilket var meget rart og nemt. Sokker er en god idé, der kan godt være lidt fodkoldt, når man skal op og pusle om baby. Held og lykke! Nå ja, vores snacks blev aldrig rørte, ha ha...

  SvarSlet
 3. Jeg havde en lille bog med hvori kan kunne skrive alt fra ammetidspunkter, følelser og tanker til hvem besøgte os og hvad de evt. havde med. Det kan være svært at huske når man kommer hjem, med mindre man altså føder ambulant. Striksokker og jeres egen babydyne er også gode ting.

  SvarSlet
 4. Vi havde "bezzerwizzer"-spørgsmål med. Man kan næsten godt gå hen og kede sig lidt på sådan et lille hummer!!
  Held og lykke når den tid kommer.

  SvarSlet
 5. Amme-bh - også selvom du er blevet anbefalet først at købe en efter du har født, så er det altså meget rart at have en, når du er på hospitalet. Og ja, jeres egen babydyne.
  Ihh, er helt misundelig på dig/jer, det er helt specielt at føde sit første barn og den første særlige tid. Stort held og lykke med det hele.

  SvarSlet
 6. Hæhæhæ. Det tog mig 14 dage at få pakket den taske. Jeg har en hel list liggende, jeg vil gerne mail dig den. Du kan finde min mail på bloggen.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 7. Åh, nu giver du mig dårlig samvittighed igen Tine. Jeg har end ikke fået pakket babytøjet ud fra Ingrid, som stadig står i kasser.

  I forhold til pakningen så synes jeg hurtigt man slæber alt for meget ragelse med fordi man har læst det på en liste. Kamera+oplader, mobil, toilettaske og tøj er vigtigst! Tror også jeg havde ammeindlæg med, som jeg brugte. Snacks var helt overflødige, og de fleste hospitaler har vel en kiosk hvis man er trængende? :)
  Held og lykke!

  SvarSlet
 8. Ihh hvor er det spændende.
  Jeg tænker også kamera kamera kamera. Udover tøj til baby som jo nok er bodyer og bløde bukser eller heldragter, så er ammevenligt tøj til moderen et must hvis du spørger mig. Ammetoppe og skjorter med knapper eller andet der gør det nemt at åbne og lukke og føle sig lidt dækket til. Og ja en ammebh er altså skøn at have fra starten.
  Jeg glæder mig til at høre mere om hvornår den lille dame har tænkt sig at dukke op :)

  SvarSlet
 9. Tine - jeg venter stadig, så vi går nok hen og rammer den samme dag :-) Jeg brugte hospitalets tøj og hoppede først i mit eget da jeg skulle hjem. Luna havde jeg et par sæt med til, men mindes at det eneste hun var i, var body og svøbt i dynen. Bøger, snacks, spil el. andet kunne jeg slet ikke koncentrere mig om..jeg stirrede bare på Luna hele tiden og så var der jo også ganske tit gæster :-) Amme BH havde jeg ikke med sidst, men det skal ihvertfald med denne gang..og ammeindlæg!

  SvarSlet
 10. .....og bind (store, men ikke SÅ store som sygehusets :-) )

  SvarSlet
 11. Tak for alle de gode råd. Jeg tror nok jeg har styr på den taske efterhånden, så nu er der ikke andet at gøre, end at læne sig tilbage og vente:)

  SvarSlet
 12. Bli'r lige nødt til at nævne disse; Læbepomade, håndcreme uden parfume, sportsBH uden bøjle, løse trøjer der kan hives op eller ned over kæmpebabser, kuglepenne, penge til slikautomater og lignende...
  Mette

  SvarSlet
 13. Tillykke Tine!! Kunne se inde ved Mette at du er blevet mor. Jeg håber alt gik godt, og at I nyder jeres lille pige. Man kan jo ikke lade være med at blive helt forelsket i sådan en lille størrelse. :)

  Og godt du fik pakket tasken... ;)

  SvarSlet
 14. Tillykke med vidunderet:-)

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)