fredag den 1. april 2011

Babyboblen

Aller først tusind tak for alle jeres søde lykkeønskninger. Vi har det altså stadig godt, men hold da op, hvor er der bare ikke overskud til ret meget andet end at holde sig selv + barn i live;) Nå ja, og så tude lidt ind i mellem. Anna er ellers allerede ret sej til at sove og spise i et rimeligt fast mønster (7-9-13). Hun vågner to gange om natten, men kan til gengæld sagtens finde på at bruge et par timer på at få stoppet sin lille mave fuld. (Hun fik lige en omgang dejlig sonde-mad, da hun var blevet født, og har siden da nydt at få maven heeeelt fyldt op).

Selvom vi for det meste kan regne med at den lille pave sover 3 timer mellem sine überlange fodringer, så tør jeg jo knap nok bevæge mig i bad i frygt for den unge dame vågner og kræver mere mad. Hvilket har betydet at både post + nabo har fået lov at blive modtaget i døren af halvammende dejlig fedtet mor-figur. Må simpelthen se at komme ind i den Anna-rytme, inden jeg rådner op!

Nå, men posten kom altså forbi med en dejlig gave fra søde Majken, som havde sendt en babystrikkebog til mig og en fin bluse samt nogle søde søde dyr til Anna. Tak:) Og tænk engang, selvom der var 3 uger mellem vores terminer, så kom de to søde piger begge til verden torsdag den 24. marts om eftermiddagen:)

5 kommentarer:

 1. Jeg har slet ikke fået ønsket dig tillykke, men du kan tro, at jeg har glædet mig på dine vegne! Tillykke med lille Anna, hun ser skøn ud.
  Jeg har også spredt den gode nyhed til mine svigerforældre, jeg skulle hilse og ønske tillykke!

  SvarSlet
 2. Tak for det:) Hun er altså også ret skøn, synes vi. Du kan holde øje med os i weekenden, når vi drager på vores første udflugt;)

  SvarSlet
 3. Der er kun ét at gøre; du skal have en au pair(!), så du kan komme i bad og få bragt morgenbrød ;)

  SvarSlet
 4. Åhh, fik lige et billede frem der ligner mig på en prik :-) Morten tog også lige mig i at sidde og flashe det ene bryst åbenlyst imens der var gæster på besøg med chokolade...man er bare i en helt anden verden!

  SvarSlet
 5. Det er ret utroligt så hurtigt man ligesom kommer sig over den der blufærdighed. Men okay, efter sådan en fødsel, så er alt andet jo småting;)

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)