mandag den 18. april 2011

Vi er her stadig

Men mit liv som fuldtidssut efterlader ikke megen tid til blogging, eller noget som helst andet for den sags skyld. Har siden igår præsteret at amme i slynge til bens og i bus på vej hjem fra toget og på bænk midt i myldretrafikken. Begge dejlige oplevelser! Og, efter idag at have ammet on and off siden kl 13.30, håber jeg snart Anna vil overveje en lur på mere end 15 min. Be om... - Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Kære Tine, jeg er nu glad for at du har fået Anna og jeg ved hun er meget sulten, ellers ville jeg altså tro at det var dig der var meget tørstig når du skriver fuldtidssut:)
    Selvom jeg ikke kunne lade være med at smile lidt over din beskrivelse lyder det hårdt, jeg fødte jo drengen der ikke ville sove, han skulle dog ikke ammes konstant, men bare det kun at have 15 minutters ro ARGHHHH. Jeg var og er jo vild med ham, men jeg har mere end en gang stået med ham i udstrakte arme i døren når bildøren smækkede så den kære fader kunne tage over.
    Mon ikke det snart bliver bedre, der er ingen der skal være fuldtidssut for evigt ;)

    SvarSlet
  2. Hehe, ja, så langt er jeg heldigvis ikke kommet endnu;) Men jeg GLÆDER mig til hun forhåbentlig engang kommer ind i en lidt fastere rytme. Det er altså ikke sjovt at stå inde i byen når hun får lyst til en marathon-amning;)

    SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)