fredag den 18. december 2009

Fra C til Trøjborg til C til Højbjerg til Skåde til C til job til juleferie:)

Idag har været en lidt særlig dag, for jeg har været til hele to jobsamtaler. Én i Århus N og én i sydbyen. Jeg tænkte, at de skulle se, jeg var lige præcis den friske medarbejder de søgte, så kl 7.15 valgte jeg cyklen frem for bussen og trampede afsted 23 km gennem sne og is med gearet urokkeligt fastfrosset i første. Heldigt at sneen er så flot, for den er absolut ikke sjov at køre på cykel i, og cyklen røg da også direkte på juleferie i kælderen da jeg kom hjem! MEN nu har jeg så til gengæld juleferie, 1 stk job og 1 ekstra julegave, helt fra Skåde;) Kan man ønske sig mere? Så skulle det da lige være lidt slik;)

Imorgen tager jeg på juleferie hos min familie og bliver der julen over. Så skal der bages æbleskiver på min nye æbleskivepande, som jeg fik af min søde kusine forleden, og så skal jeg helt sikkert ud og lege i sne med Carla-musen:) Glæder mig!

Æbleskivepanden blev indviet hos min kusine i mandags med Marinas opskrift
Mmm, de var lækre!

5 kommentarer:

 1. Umm, de ser dejlige ud! Glæder mig til, at du tager den pande med hjem til jul :)

  Hvis du skulle ønske dig mere, tror jeg at det skal være en cykelhjelm, når du sådan køre langdistance på isglatte veje...

  Vi glæder os til at få dig hjem imorgen. Kram

  SvarSlet
 2. Tillykke med jobbet. Dér. Sejt!:) 23 km i førstegear?! Det slår sgu min mand, der løb 5 km hjem fra hospitalet i gummisko i snevejr for at hente børn med kælken. Bilen kunne ikke komme ud fra parkeringspladsen!

  SvarSlet
 3. Hov, er I søstre eller hur? Undksyld, hvis jeg er lidt nysgerrig;)

  SvarSlet
 4. Også undskyld, at mine fingre ikke kan ramme de rette taster til at skrive undskyld - og nu spammer jeg vist...måske jeg bare skulle gå i seng;)

  SvarSlet
 5. Jeg synes nu også din mands bedrift er ret sej:) Og børnene må have syntes det var fedt at blive hentet på kælk!

  Ja, vi er søstre;)

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)