fredag den 11. december 2009

Sneflokke kommer vrimlende...

I foregårs var jeg nede i byen for at købe ting til mine julekort. I Panduro faldt jeg for et snefnug, lavet i mini hama perler, og vupti, så var der miniperler i kurven, for lige præcis perlepladesnefnug skulle da helt sikkert pryde mine julekort i år. MEN, er I klar over hvor små de perler er? Puha, jeg tror det første snefnug tog mig over en time, og mens jeg frustreret så til, mens de små bæster hoppede rundt på perlepladen, hver gang jeg nærmede mig, blev jeg enig med mig selv om, at der helt sikkert ikke skulle snefnug på resten af kortene. Af en eller anden grund har jeg idag så alligevel seks mere eller mindre vellykkede mini perleplader liggende. Jeg må simpelthen have for megen tid, men jeg synes nu altså også kortene blev vældigt fine og det må være det vigtigste, sagde den stædige perfektionist.

6 kommentarer:

 1. De ER vældig fine! Vi håber der ender et i vores postkasse ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er de søde! Og dine postkort fra sidste år er også rigtig søde.
  Jeg tror lige jeg snupper dine ideer :-) Jeg er nemlig bidt at en gal perle for tiden. Til stor glæde for junior på 4 år...

  SvarSlet
 3. Tak for det:) Nej, det er ikke til at slippe de perler når man først er kommet igang. God fornøjelse til dig og din søn:)

  SvarSlet
 4. Ej hvor fint - god ide. Og sikke en fin blog - her følger jeg lige lidt med..

  SvarSlet
 5. hi, vi 'perler' også på livet løs herhjemme for tiden. Den nye dille?
  Jeg er vild med mellemste barns teknik (hun er 2½): Hun kigger på pladen, vurderer, hvor mange perler der skal på - og vender bøtten med perler henover! Vupti: hele pladen fuld på no time! Resultatorienteret lille fis:)

  En fin og lovende blog - jeg melder mig straks som fast læser:)

  SvarSlet
 6. Jeg er også vild med den teknik, og har faktisk afprøvet den idag, med stor succes, så tak til hende for ideen:)

  Dejligt at I har lyst til at læse med:)

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)