onsdag den 17. februar 2010

Træt, træt. træt med træt på!

Idag skulle det efter sigende være min fødselsdag (er nu stadig lidt i tvivl om det mon i virkeligheden er den 7.). Nå, men altså jeg har haft en rigtig god og rigtig lang dag, som faktisk startede allerede igår, hvor jeg bagte blåbær-hvid chokolade-muffins til mine voksne venner i vuggeren og lavede dej til boller til mine små venner. Idag ringede vækkeuret så allerede kl 6, hvor jeg stod op og satte den første plade boller i ovnen (bollerne skulle jo altså være helt friske). Med dampende boller under den ene arm og muffins balancerende på den anden drog jeg afsted på arbejde, hvor jeg blev fejret med fødselsdagssang, hurra og en fin gave. Derefter fik jeg, i anledningen af min fødselsdag, lov til at vælge hvad vi skulle lave, så jeg valgte "jeg gik mig over sø og land" (helt uden hjælp fra omkringsiddende børn).

I anledning af min fødselsdag havde jeg også tidligt fri, så kl 12 blev jeg hentet af mor og far, som var kommet fra Aalborg for at fejre mig med flag og med brunch. Vi fik også tid til at kigge lidt rundt i byen, hvor vi forsøgte at blive lidt klogere på hvad jeg skulle have i fødselsdagsgave. -Det blev vi ikke, men det var i hvert fald hyggeligt! Sidst på eftermiddagen sluttede min kusine og hendes kæreste sig til os og vi fik allesammen te og muffins. Herefter tog mine forældre hjem, og vi andre tog ned på en indisk restaurant, hvor vi fik lækker aftensmad. Mums.

Nu trænger jeg vist mest af alt bare til at sove og lade op til hverdag igen imorgen. Sådan en fødselsdag er bare alt for hurtigt forbi, men heldigvis har jeg en fest tilgode.

Nå ja, og jeg er (7, 9, 13 og banke banke) ind til videre sluppet for kanel. Eller det vil sige jeg fik to breve, men de var begge lukkede, så det var helt ok;)

3 kommentarer:

 1. Stort TILLYKKE med fødselsdagen. Det lyder til at du har haft en dejlig dag - skønt.
  Og god kommende fødselsdagsfest.

  Da jeg fyldte 25 år havde min tvilling og jeg iført os de der billige malerdragter og badehætter for beskyttelse - bare et lille tip:-)

  SvarSlet
 2. Så kan du godt få rettet din profil til..jeg er 25 år.... lyder til at det var en skøn dag!

  SvarSlet
 3. Tak for det! Det var virkelig en rar dag.Det kan godt være jeg skulle gå ned og få fat i sådan en dragt imorgen:)

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)