onsdag den 8. september 2010

Indkøb

Lidt lækker alpaca til et nyt stort projekt :)

7 kommentarer:

 1. Det ser meget nam-nam ud. Elsker selv uld i naturfarver. Glæder mig til at følge med, du :O9

  SvarSlet
 2. Åh-åh, jeg er vist gået igang med samme projekt... De havde ikke merino-garnet til den anden og så kom jeg i tanke om at jeg havde alpaca rester hjemme. Men min udgave bliver nok uden mønster. Tror jeg...

  SvarSlet
 3. Uhh det ser lækkert ud, er meget nysgerrig for hvad der skal blive til, men det ser vi jo nok senere ;)
  Er selv ved at igangsætte et første større hækleprojekt, så der er gang i nålen herhjemme.

  SvarSlet
 4. Signe - Jeg er simpelthen også vild med de farver, så selvom jeg lige har strikket et projekt i netop denne kulør, måtte det bare være den igen:)

  Mette - De får nok allerhøjest nogenlunde samme form så;)

  Anne - I skal nok få projektet at se igen, bare rolig;) Jeg glæder mig også til at se hvad dit garn ender som. Kender udemærket godt til den glødende hæklenål. Pas på skulderen, den kan komme til at gøre SÅ ondt!

  SvarSlet
 5. Hej Tine

  Jeg har MANGE gange i løbet af dagen tænkt, at jeg nok måtte hente lidt eksperthjælp hos dig til den søde hæklede vest, du lavede for efterhånden et godt stykke tid siden. Diagrammet til den nederste del af vesten, så umiddelbart vanskeligt ud, MEN jeg meget mod min forventning relativt hurtigt ud af at knække "koden".

  Jeg er rigtig spændt på den...og tak for inspirationen ;o)

  Kh Lone

  SvarSlet
 6. Hej Lone,

  Jeg tror faktisk slet ikke jeg havde lavet den vest, hvis jeg havde set det diagram inden jeg gik igang. Havde aldrig prøvet at hækle efter diagram før, og ja, jeg syntes også det var ret uoverskueligt. Jeg prøvede mig bare selv frem på alle mulige måder indtil det så rigtigt ud, og da den først var der, var det jo bare nemt:)

  God søndag til dig!
  /Tine

  SvarSlet
 7. Hej Tine

  Jeg har det fuldstændig lige som dig, men når først man er inde i rytmen, så går det rigtig fint. Jeg er spædnt på at se den færdig.

  Inden jeg fik printet diagrammet ud, var jeg gået i gang med vest nr. 2, så jeg ved nok, hvad jeg skal få tiden til at gå med de næste mange aftener.

  Også god søndag til dig ;o)

  Kh. Lone

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)