søndag den 12. september 2010

Kom jul, kom sne...

For jeg er klar. Til vinter, til kulde, til sne og til ski. Jeg ELSKER min nye hue, som jeg har fået af "min mand", og jeg GLÆDER mig til jeg må tage den i brug. Den passer bare helt perfekt til min poncho, som er blevet til vikletørklæde, og til min alleryndlingsskindjakke. Hurra! (Men hov, de har da været lidt sjuskede med mønstret ved sammensyningen i nakken:S)

8 kommentarer:

 1. Fået af "min mand"...Tiiineeee?????

  SvarSlet
 2. Hvor er den fed!!! Hvor er den fra?

  SvarSlet
 3. Jaa Maiche, der kan man bare se hva'? ;)

  Anne og Anne, huen er fra Kangol, og den er købt i Magasin i Århus for 350,-

  SvarSlet
 4. Hehe, så er det officielt ;) Og manden er godkendt herfra. og det er huen også :)

  Carla blev så ulykkelig, da det gik op for hende at I skulle med toget og ikke med os hjem :(

  SvarSlet
 5. Hej Tine

  Jeg bliver alligevel nødt til at søge lidt eksperthjælp hos dig :o) Jeg har nået at hækle 2 veste til Sofia, inden jeg i dag opdagede, at de faktisk er for små. Super fint tidspunkt at opdage det på ;o/

  Hvilken størrelse hæklede du til din niece og med hvilket mærke garn? Jeg har hæklet i 2 forskellige garner med den samme løbelængde som i opskriften, men begge veste er blevet mindre end de burde ift. opskriften. Jeg har så heller ikke lavet en hækleprøve - måske det var en idé til næste gang. Så klog man bliver! Lavede du en hækleprøve, inden du gik i gang?

  Kh. Lone

  SvarSlet
 6. Hov, jeg havde faktisk samme problem, så jeg lavede en blanding af størrelse 4 og 6 år, tror jeg faktisk. Jeg brugte også noget andet garn. Kan ikke lige huske hvilken slags. Jeg lavede heller ikke nogen prøve først;)

  SvarSlet
 7. Hej Tine

  Faktisk, så har jeg spurgt min lokale garnbutik til råds og blev rådet til at bruge en større hæklenål - OG så har jeg hæklet en prøve denne gang. Satser på det lykkes, så... ;o)

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)