søndag den 19. december 2010

Julehygge

Min søde kusine har investeret i en chokoladesmelter, og igår hyggede vi os med at lave konfekt i den.

Det blev ikke til så mange slags. Til gengæld blev der utroligt meget. Mest af alt synes jeg mine mozartkugler blev fine, overtrukket med mørk chokolade og med fint malet pistacienøddedrys på toppen. Indeni er der nougat, hjemmelavet pistaciemasse og marcipan. (Må jeg ved samme lejlighed fråråde alle at købe abrikoskernemassen med pistaciesmag fra Odense Marcipan. Den smager absolut ikke godt!)

Mmm jeg glæder mig til vi skal hygge med hjemmelavet konfekt i aften og hele julen:) Og mor, jeg tror ikke du behøver at lave kaliberen i år. Jeg har rigeligt;)

5 kommentarer:

 1. Mmmm mine graviditetshormoner er helt oppe at køre efter at have set dine fine kreationer.....

  SvarSlet
 2. Mums det ser lækkert ud:)
  Jeg har slet ikke fået lavet noget i år.. Mon ikke det kan nåes endnu;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Mmm, det ser ud til at være en værdig afløser til kaliberen;) Husk at gemme noget til 2. juledag! Vi lavede trøfler af hvid chokolade og Baileys, med hvid Toblerone overtræk, trillet i kokos igår. De blev også ret fantastiske! Vi må forsøge at gemme lidt også, for vores portion blev knap så stor.

  SvarSlet
 4. Mmmm.. Der ser virkelig lækkert ud :-)

  SvarSlet
 5. De blev altså også ret gode. Jeg bliver vist nødt til både at tage nogle med til Aalborg og sende nogle med til Sjælland, hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om nogensinde at finde noget skitøj:s

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)