mandag den 24. oktober 2011

7 måneder, weekend, strikke-strikke og meget andet

Ja jeg har jo lovet et billede af husmodellen i sømandstrøjen, men den er altså lige i det største, så alt for kønt er det ikke, men here goes:
Selvom den er for stor, er jeg ellers blevet rigtig glad for den, så nu er jeg altså gået igang med endnu en, men på bittesmå pinde og med babymerino, som så meget gerne skulle blive en størrelse nyfødt:)
Men vi producerer ikke kun selv. I weekenden kom olde og farmor hele vejen fra Sjælland, og olde havde julekjole med, som hun havde syet til Anna og farmor havde lune sager til hænder, hovede og fødder med. Vi har også fået lune sager af mormor, som har sendt fleecedragt og strømper, og som om det ikke var nok, er der både en ulddragt og lammeskindsfutter på vej til barnet. Nå ja, og så en hemmelig gave fra Anne:) Fik jeg sagt hun er ret forkælet?
Anna er blevet 7 måneder idag (I know, det er vanvittigt!). I løbet af den sidste måned har hun lært at sidde selv, fået 2 tænder mere, er så småt begyndt at kravle/mave sig rundt, gerne i cirkler:) Hun er stadig glad for mad, er så dygtig til at drikke og hun elsker at få lov at sidde med en knækbrød, appelsinbåd eller anden fingermad og storguffe.

Vi voksne har fejret månedsdagen med simremad i form af lammeskank i rødvinssauce med rodfrugter, svampe og kål, så Thomas har haft køkkentjansen idag. Mmm, det blev lækkert!
Et par stykker har ønsket en Update på kartoffelkagerne og her kan jeg sige at de helt sikkert ikke skal bages igen. I så fald skal de i hvert fald modificeres!

Jeg håber de har bedre kage på Sofies forældre imorgen, når vi skal på cafe med vennerne Katrine og Christoffer samt deres søde mødre. Vi glæder os:)

Så, nu sover Anna vist;) God aften!

6 kommentarer:

 1. Endnu engang mere lækker!! Ih altså en lille smuksak.
  Den cardigan ser nu stadig ret lækker ud selvom den er for stor. Gad vide hvor den næste skal hen??

  KH

  SvarSlet
 2. Gisp hvor går det altså bare stærkt... Sød pige og sød stor trøje:-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med de 7 mdr! Så sidder man lige og drikker af sin kop, altså :)
  Hvor er trøjen blevet flot. Du er sej! (Men tror, at den passer C bedre ;)
  Håber at vi ses i weekenden :)

  SvarSlet
 4. Sikke en fin cardigan! Og heller for stor en for lille jo :-) Cardigan'er kan man aldrig få nok af som kvinde/lille dame.

  SvarSlet
 5. Fed cardigan, er nu også ganske vild med modellen indeni:-). Tænkt alt det, der er sket på en måned, hvor er det bare vildt!

  SvarSlet
 6. Super lækker strik :-)De er SÅ store de 2 tøser :-) Olivia har også lige fået sin første tand..håber snart vi ses...

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)