lørdag den 19. november 2011

Hader I ik' bare...

... Når I vader hele vejen ned til bageren, tilfældig hund slipper løs og man må fange den inden den springer ud på stor vej, man beder meget zombieagtige bagerkunder spørge efter ejer i bagerbutik, men ingen fatter en brik, barn vågner efter 5 minutter, man på vej ind i selvsamme bagerbutik får smækket dør lige i skal OG damen foran i køen nakker de sidste københavnerbirkes/tebirkes?


/Tine

4 kommentarer:

 1. haha! Sikke en morgen Tine! Håber din dag bliver meget bedre! Og håber i finder ud af det med institutionsplads! Måske det ikke er så slemt at hun er i din børnehave, hvis hun bare er på en anden stue? knus

  SvarSlet
 2. jo det hader jeg bare ;)
  Mht institution, så går mine børn i en fuld integreret institution, det har været helt fantastisk og det er jeg rigtig meget fortaler for. Det er de kærligste og mest hensynsfulde børn der er i den institution og de skal ikke forholde sig til at skifte stue og voksen når de bliver 3 år. (pædagogerne er rigtig gode til at skabe ålad og rum for både store og så så de ikke hele tiden bliver "forstyrret" af små pilfingre.
  Jeg har været i en vuggestue hvor pædagogens søn var på stuen. Jeg tror faktisk jeg var hans yndlingsvoksne i vuggestuen ;) også selvom mor var der. Det gik så fint, moderen var MEGET professionel omkring det, hvis han var ked af det og ville have sin mor, men hun var optaget af andre børn holdt hun fx. fast i overfor ham at jeg sagtens kunne trøste ham, samtidig tror jeg det var en enorm tryghed for ham at hun var der. Hun kunne faktisk godt have tideligt fri og tage hjem uden ham fordi hun skulle noget med den ældste datter, så kom faderen og hentede ham. Så samme institution mener jeg sagtens kan gå hvis men vil det. I øvrigt kan jeg huske at der fra mellem ledelsen og pædagodmoderen var en klar aftale om at hvis det ikke gik var det drengen der måtte skifte stue og ikke "pædagogen" Min mor arbejdede iøvrigt i samme institution som min nevø og niece gik i. (ikke på samme stue) Min nevø kaldte hende altid ved navn inde i børnehaven, så snart de var ude blev hun til Bedstemor ;) jeg har heller ikke hørt om nogen problemer der, igen var det bare en ekstra tryghed . Men et svært valg det er det da, men er sikker på I når frem til det rigtige, der er vel også noget med ledige pladser der spiller ind.
  Kh heidi

  SvarSlet
 3. der skulle stå plads og rum ;)

  SvarSlet
 4. Kære Heidi,
  Tusind tak for dit input! Jeg er stadig rigtig meget i tvivl, men det er rart at høre du har gode erfaringer med lige præcis de to valg, jeg efterhånden står tilbage med.

  Der mangler børn i området, så det er ikke så svært at få institutionsplads for tiden, men uanset hvad, så vil jeg jo gerne have den bedste øverst på listen... Derudover har jeg lige fundet ud af at jeg faktisk skal 2 uger tidligere tilbage på arbejde end jeg lige havde regnet med, så nu har jeg endnu mere travlt end jeg troede. Ihh, for hunde det er bare så svært!

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)