torsdag den 24. november 2011

Idag har farmor været på besøgAnna må sådan cirka være verdens mest forkælede barn!

Inden gaveregnen var vi, i en alder af præcis 8 måneder, til babysvømning for aller første gang. Jeg vil spare jer for billeder, men kan røbe at Anna ikke var sååå vild med omklædning (læs skreg til kvalmegrænsen, både inden og efter) æv, det var synd! Til gengæld var hun en super lille lappedykker, så selve vandakten, gik mægtigt fint.

/Tine

4 kommentarer:

 1. Fine trøjer (så skønt med farmorstrik!)
  Neeeeiii, der er altså noget skræmmende ved det omklædning, men godt at hun kunne li' vandet. Igår blev mig og Olivia sendt retur i omklædningen af selveste bademesteren..piiift; hey du der. I har da vist ikke vasket hår? Øøøø..(stresset mor, 5 min for sent, pinligt berørt) måtte retur i bruseren :-/

  SvarSlet
 2. Hehe, vi havde heldigvis liiige været i bad derhjemme, for ellers havde det bad vi fik i svømmeren nok heller ikke været helt optimalt. Er ret sikker på jeg kom i vandet med en kende shampoo hist og her;)

  SvarSlet
 3. Skønne gaver:-)
  Uha hvor kan jeg bare genkende det med skrigeriet under omklædning, og vi skal endda først begynde til babysvømning i januar..... Johanne er absolut ikke vild med at komme op fra sit bad, blive tørret og få tøj på igen. Skal nok blive spændende at gøre det i en svømmehal.....

  SvarSlet
 4. Det er ikke så sjovt. Jeg ved faktisk ikke om jeg har lyst til at prøve igen, for hun havde det godt nok dårligt i det omklædningsrum. Men måske skal vi prøve at have far med op og hjælpe, for de har vist sådan nogle familieomklædningsrum.

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)