torsdag den 10. juni 2010

Træææt

Ihh, jeg er så træt at jeg falder død om om cirka 3 sekunder, men jeg må lige fortælle at jeg har været et smut i Aalborg idag, for bl.a. at aflevere disse til den mest vidunderlige 2-årige fødselar.

Vi blev forkælet med dejlige boller og lækker lagkage og selvfølgelig varm kakao, som passede perfekt til det grå sommervejr. Det grå sommervejr passede perfekt til fødselaren, som nød at komme en tur ud i regnen og hoppe i vandpytter med sine gæster. Kan man ønske sig noget mer'? Bagefter hyggede vi os med farmor og mormors aftensmad og fødselaren sluttede af med at smelte mosterens hjerte ved at løfte pegefingeren og sige bliv siddende! da hun godt vidste at dagen var ved at være forbi og hendes gæster skulle hjemad.

Den søde pige fik selvfølgelig også en masse skønne gaver, men det fortæller hendes mor sikkert meget mere om, så nu vil mosteren tillade sig at falde træt og forædt om i sine dyner!

3 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig fødselsdag!
  Og jeg kender i den grad det med at få hjertet smeltet - det er noget helt særligt at være moster! :-)

  SvarSlet
 2. Tak for en fantastisk dag og Super-moster assistense :)
  Åh ja, hvem der bare var moster ;)

  SvarSlet
 3. Hej Tine
  Kom i første omgang forbi din blog pga. give-away, som jeg så nu har linket til. Og efter at have kigget lidt rundt kunne jeg rigtig godt tænke mig at følge din blog som fast læser, for hvor er den hyggelig og inspirerende! Så håber det er ok med dig.
  Især hæklerierne er jeg lige faldet over. Kan ikke selv noget (som helst) hækleri endnu, men hvor kunne jeg dog godt tænke mig at lave sådan en skøn vest til min niece. Har du været igang længe? Hvis ikke, er der så nogle bøger el. andet som kan anbefales til at lære det?

  Og med hensyn til skoene: De er da simpelthen for SKØNNE. Sådan en gul sommerfarve kan man da kun blive glad for. Perfekt til en lille pige med fart på :)

  Mvh Anne aka. Krittewitt

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)