søndag den 3. januar 2010

Nytårstanker

Inspireret af Lis fra Karlssons Kludeskab har jeg tænkt tilbage på året, der er gået og nedskrevet nogle af de skønne oplevelser og højdepunkter 2009 har budt på.

2009 blev året hvor:

Jeg, med inspiration fra min aller ynglings søster, Memme, startede med at skrive på denne blog.

Min super niece, Carla, fyldte et år. Kærligheden til det fantastiske barn vokser hver eneste dag, og hvor kan hun altså bare vanvittigt mange ting. Jeg er sikker på, hun er verdens klogeste barn.

Mor og far begge fyldte 50 år og vi i juni holdte en skøn sommerfest i haven med familie og venner.

Mor og far inviterede på ferietur til Spanien på mors fødselsdag.

Min veninde og jeg tog den billigste afbudsrejse til Rhodos, som overgik alle forventninger, og som forresten ikke endte med at være helt billig. Men skønt det havde vi det.

Jeg stoppede på mit job og hev rødderne op på nakken og flyttede til Århus, hvor jeg både startede og stoppede på lærerseminariet og jeg, lige inden jeg tog hjem på juleferien, fik et nyt job.

Mor blev syg, og vi på årets anden sidste dag fik at vide at hun gudskelov ikke var så syg, som vi havde frygtet.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at jeg er heldig at have nogle dejlige venner og en fantastisk familie, som jeg elsker meget højt. I år 2010 vil jeg huske på at værdsætte dem meget mere, for jeg ved jo ikke hvor længe jeg har dem. Det er nok i virkeligheden også det bedste.

Godt nytår til jer alle!

2 kommentarer:

 1. Det er dejligt at gøre status over det forgangne år. Godt at høre at din mor ikke var så syg som frygtet. Jeg mistede min far til kræften for 2$ år siden og ved hvordan det er at gå og frygte det værste.
  Godt nytår til dig.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Det er jeg rigtig ked af at høre. Nej, det er bestemt ikke sjovt at gå at vente på svar. Heldigvis blev vores svar i denne omgang positivt, men det er jo desværre ikke alle, det går den vej for.
  Rigtig godt nytår til dig også.
  Mange hilsner fra Tine

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)