onsdag den 13. januar 2010

Veste og vandaerobic

Så er jeg kommet hjem til Århus. Det var egentlig meningen jeg skulle have været til vandaerobic, som jeg tog en hurtig beslutning om at melde mig til. Jeg ved ikke helt hvad det går ud på, for jeg modtog bare et link til siden, hvor jeg kunne tilmelde mig. Det er nu gjort, og jeg glæder mig til at komme afsted næste onsdag. Carla har nemlig givet mig en omgang omgangssyge da jeg passede hende i weekenden, så jeg kunne ikke komme i vandet idag. Jeg kom heller ikke på arbejde, hvor jeg ellers skulle have haft min første vagt som vikar, så den er udskudt til imorgen og jeg glæder mig:)

Måske har I set på babykullerogkrillerifingrene at jeg har været igang med at hækle lune veste til Carla og hendes mormor, men jeg synes også lige I skulle se mormors vest. Opskriften på vestene har jeg fundet på familiejournalens hjemmeside. Jeg har skiftet garnet de foreslår ud med noget i samme tykkelse, men uden akryl, og det fungerer fint.

Jeg skal have fundet ud af hvad mit næste projekt skal være. Jeg får jo abstinenser når jeg ikke har gang i nålen;)

4 kommentarer:

 1. Hej,

  Hvor er den bare fin.
  Sådan en vil jeg også lave. Jeg har købt garnet så nu er det bare at gribe nålen og komme i gang.

  Jeg glæder mig til at se hvad du finder på :)

  Kh. Lonni

  SvarSlet
 2. Ej, Tine. Hvor er den bare sød den vest. Tak for linket til hjemmesiden - tror også jeg bliver nødt til at give mig i kast med sådan én. Var mønstret nemt at læse? Kh. Lone

  SvarSlet
 3. Lonni: Ja, jeg synes også den er rigtig fin, og så er det jo sjovt den er helt magen til den lilles

  M.B.: Tak Maiché

  Frøken Fiil: Ja, jeg synes faktisk det var nemt nok at læse, men jeg prøvede mig da lige frem et par gange;)

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)