lørdag den 16. januar 2010

Herreloge?

Efter 4 år i min egen lejlighed er jeg i september flyttet i bofælleskab i Århus, og det byder altså på lidt af hvert!

Jeg vidste godt der skulle være "herreloge" i lejligheden igår, og jeg havde også set rullebordet med sprut og kasserne med øl og mokai. Heldigvis skulle jeg selv til fødselsdag ude i byen, så jeg undgik, næsten, at blive en del af festlighederne.

Jeg blev ude til 3.30 i håb om at gutterne til den tid ville være taget i byen, men lige så snart jeg kom ind i gården kunne jeg se vinduerne i stuen stod på vid gab, en masse lys var tændt og larm strømmede ud i natten. Nå, men jeg vovede mig ind, kom af overtøjet og fik mig taget sammen til at gå ind i stuen, som jeg skal igennem for at komme ind i mit værelse. Helt uforberedt var jeg på hvad jeg skulle blive vidne til.

I stuen sad omkring 8 fyre i boksershorts omringet af uendelige flasker sprut, dåser og flasker på et gulv der var dækket af ca 5 cm nytårspynt, kartoffelmel og andet godt. Jeg må virkelig have lignet jordens største spørgsmålstegn mens jeg kiggede rundt, for derefter, efter et kram fra en tilfældig gæst og et par lumre kommentarer, at styrte ind på mit værelse. Herfra var jeg endnu en times tid tvangsindlagt til at høre Backstreet Boys akkompagneret af herrelogens inderlige medsang, meget forundret over at de faktisk kunne teksten til alle sangene.

Selv efter at have sovet føler jeg mig stadig som et stort spørgsmålstegn, men jeg har ikke rigtig lyst til at spørge ind til det...

Min roomate har ryddet op siden kl 9 imorges og han er stadig ikke færdig. Men jeg tror, han synes, det var det værd.

(Jeg har forresten lovet ikke at fortælle nogen om hvad jeg så, men helt ærligt, hvordan skulle jeg kunne lade være med det??)

2 kommentarer:

  1. Sikke en røverhistorie fra det virkelige liv ;)

    SvarSlet
  2. De er jo fra en helt, helt anden planet! :-)

    SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)