lørdag den 2. januar 2010

Juleprojekt

Her i julen var jeg så heldig at falde over noget lækkert merino silk garn til 5 kroner nøglen, så mit juleprojekt har været en lille lun sag til Carla, som hun prompte har nægtet at prøve på, indtil jeg sagde at vi lige skulle se om den kunne passe hende eller om den var til en baby. Da hun kom i den sagde hun straks Storm, mens hun nikkede bekræftende, så jeg er noget spændt på, om hun nogensinde kommer til at gå i den, eller om vi bliver nødt til at give den til baby Storm. I så fald skal vi nok have skiftet de lyselilla knapper ud. Moster selv synes altså nu den var vældigt sød til hende, og glæder sig til at forære hende det færdige resultat.

Trøjen skulle egentlig have været en cardigan, som jeg fandt en opskrift på, på yarnydays.com, men den er blevet ændret lidt undervejs.

8 kommentarer:

 1. Den er godtnok smart! Fræk unge der ikke vil tage den på.

  SvarSlet
 2. Tak for det:) Men hækle-niveauet kan jo slet ikke sammenlignes med de fine sager du laver!

  SvarSlet
 3. Den er rigtig fin. Moderne børn er jo lidt nogle skarn der ikke rigtigt påskønner strikkede og hæklede sager før de er blevet lidt ældre. Rigtigt godt nytår til dig.

  SvarSlet
 4. Du er altså sej med den hæklenål. Vi skal nok for "den frække unge" lokket i den. Tricket er ikke at spørge hende først ;)

  SvarSlet
 5. den er bare rigtig fin. du kan det der med at hækle :)

  -Sara

  SvarSlet
 6. Tak for alle de søde ord:) Bliver altså nødt til lige at forsvare den kære pige, som vist mest synes det er sjovt at sige "nej!", når vi kommer og spørger "vil du liiiiiige prøve...." Godt nytår til jer alle!

  SvarSlet
 7. Halløjsuppe, den er ækker, mand! Du er sgu sej til det hækleri. Jeg kan godt hækle lidt, men slet ikke så fint der.

  God weekend:)

  SvarSlet
 8. Tak for det:) Det er nu ikke så svært når bare man har en opskrift og en forklaring til alle de indforståede hækleforkortelser;)

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)