torsdag den 29. juli 2010

Køkkenaften

Her til aften er jeg for første gang i en uge helt alene, hvilket har betydet at der er blevet bagt dejlige knækbrød, lavet mere rugbrøds-ymerdrys og sat gang i surdejen til nyt hjemmebagt rugbrød. Hurra for rastløshed;)



Knækbrødene er meget lette at lave.

Bland 1 dl havregryn, 1 dl sesamfrø, 1 dl hørfrø, 1 dl græskarkerner, 1 dl solsikkekerner (eller tilsvarende mængde af de kerner du lige har), 2½ dl mel, 1 tsk bagepulver og 2½ tsk salt.

Rør ovenstående sammen med 1,25 dl olie og 2 dl vand.

Klask halvdelen af dejen på et stykke bagepapir, læg et andet stykke bagepapir ovenpå og rul dejen tyndt ud. Skær dejen ud i passende stykker og bag knækbrødene et kvarter ved 200 grader. Gør det samme med den anden halvdel af dejen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)