fredag den 30. juli 2010

Sidder og venter...

... På et brev, jeg godt ved hvad vil indeholde. Igår sad jeg oppe til efter 24, for at tjekke adgangskvotienter på politiken.dk, og fik konstateret at det bliver til en standbyplads, dog på førstepririoteten. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre, for jeg er ikke sikker på at man kan stå standby, når man har et arbejde, for så skal man vel kunne springe til i sidste øjeblik? Hmm...

6 kommentarer:

 1. Jeg krydser fingre og håber alt det jeg kan !
  Kram Heidi

  SvarSlet
 2. Tak for det Heidi:) Ihh, jeg har slet ikke fået kommenteret på din blog det sidste stykke tid. Det ser ellers ud til I rigtig har hygget jer:)

  SvarSlet
 3. Ih hvor er det bittert, især hvis du har en fornemmelse af, at du ville have været bedre stillet på kvote to. Som Heidi siger, håber vi stadig det bedste! - Og en stand by plads kan jo også føre til noget.

  SvarSlet
 4. Jeg var bare ikke helt sikker på det var det jeg skulle i marts, så derfor tog jeg chancen på kvote 1. Det rækkede tilsyneladende ikke engang til en standbyplads, selvom jeg lå over gennemsnittet herfor.

  Jeg har for lang tid siden sagt nej til en standbyplads og droppede sidste år ud fra læreruddannelsen, som bare slet ikke var mig, så jeg er bange for jeg er kommet bag i køen og nu kun kan komme ind hvis der er ledige pladser:S I så fald ender det vel med jeg må vente til jeg kan tage merituddannelsen eller starte i en eller andet snoldet by;) ÆV!

  SvarSlet
 5. Det er jeg ked af at høre, Tine.
  Aalborg er ikke en mulighed? Det kan jo også være, det hører under betegnelsen "snoldet by" eller hva? ;o)

  SvarSlet
 6. Aalborg er der også mange der har søgt i år, så det er faktisk heller ikke en mulighed. Men nej, ikke snoldet. Gider bare ikke rigtig tilbage lige nu;)

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)