tirsdag den 6. juli 2010

Sukkerstop

Den anden dag offentliggjorde min ven at han var stoppet med at ryge, og så var det jeg straks tænkte: Okay, vagt i gevær, så tager jeg også en kold sukker tyrker.

Som tænkt så gjort. Nu er andendagen næsten forbi og er du gal hvor har jeg bare tænkt meget på mad og været sindssygt sulten og rastløs hele dagen. Rastløsheden har dog resulteret i en plade lækre hjemmebagte boller og dertilhørende hjemmelavet mandelsmør, som jeg vil ud at prøvesmage lige nu. God aften:)

Speltsigteboller med græskarkerneblanding alla Urtekram:)

3 kommentarer:

 1. UHM, de ser lækre ud. Tror også jeg burde hoppe på kold-sukker-tyrker vognen... ;o)

  SvarSlet
 2. Held og lykke.. Hvis man går på sukkerafvænning, må man sørge for at have andre lækre ting i huset - og de her boller ser altså ikke værst ud!!:-)

  SvarSlet
 3. Hej Maiken - Du skal hjertelig velkommen til at hoppe med på vognen. Selvom det godt nok er lidt hårdt at undvære koldskål og is i den her varme... Æv. Til gengæld kan man jo så spise nogle dejlige danske jordbær:)

  Christina - Ja, jeg har fyldt frugtskålen godt op i hvert fald, og jeg har ikke tænkt på al den is jeg har ude i fryseren ret mange gange;) Burde nok have ryddet den af vejen inden jeg gik igang.

  SvarSlet

læg gerne en kommentar -Så bliver jeg glad:)